Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Saeftinghe

Klasse B

Denne robuste, men smukke yacht kombinerer luksus med holdbar ydeevne. Hun er bygget med et generøst interiør kombineret med et stort dækshus. Hendes varme og moderne træinteriør er bygget af de fineste hollandske håndværkere. Det velindrettede interiør gør hende ideel til langdistancesejlads med behageligt ophold om bord. Hendes grundige og holdbare konstruktion gør hende velegnet til de koldere og varmere klimaer.

Den hollandske flådearkitekt Bekebrede har designet en klassisk fuldlængde køl med løftesektion, opmærksom på at skabe en søvenlig bevægelse. Denne stabilitet er passende suppleret med yndefulde og robuste linjer og en fin og slank klippesløjfe sammen med et fast bovspryd.

Når du er under sejl, kan du nyde at sidde udenfor under Bimini-solforteltet eller tage behageligt læ inde i det store og luksuriøse lodshus.

Yachten beviste sig selv som en enestående sejlyacht, der kan gå overalt. Robust, men komfortabel, pålidelig og sikker, maskulin styrke, nem at håndtere, moderne klassiker, bygget til at holde.

 

Info om Saeftinghe:

Nationalitet: Holland

Længde: 23,5 meter

Bredde: 5,65 meter

Mastehøjde: 23 meter

Tidligere besøg i Esbjerg under TSR: 0

Andre Personer

Gå til side der omhandler Alexander von Humboldt II

Alexander von Humboldt II

Klasse A