Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Trainees

Vil du have dit livs oplevelse, så ansøg om at blive trainee på et af de flotte skibe og sejl med fra Esbjerg til Harlingen.

Turen varer fra 9. til 16. juli 2022.

Selve fundamentet i kapsejladsen er, at unge mennesker oplever livet til søs på nogle af de fantastiske skibe i The Tall Ships Races.

Oplevelsen handler både om at få indblik i hverdagen ombord og være en del af fællesskabet på skibet med de andre trainees. Vi har hørt det igen og igen, men lige her holder klicheen stik: Det er en oplevelse for livet, og derfor er det en oplagt mulighed både for unge, som har en fremtidsdrøm om et job på havet eller unge, som gerne vil prøve sig selv af i helt nye omgivelser. 

Mindst 150 unge mellem 15 og 25 år kan i 2022 sejle med på strækningen mellem Esbjerg og Harlingen i Holland. Du påmønstrer skibet allerede den 9. juli, mens turen starter den 10. juli 2022.

Vil du læse mere om, hvad tidligere trainees har sagt om deres oplevelser, når de har sejlet med under The Tall Ships Races, så kan du gøre det her.

Hvis du gerne vil med et af de flotte skibe på en helt fantastisk sejltur under The Tall Ships Races 2022, så kan du læse mere om dine muligheder her.