Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Forbindelsesofficeren er skibets primære kontakt

Forbindelsesofficeren er kontakt mellem skib, havn og by. Deres vigtigste opgave er at hjælpe skibene og deres besætninger til et godt og uforglemmeligt besøg i Esbjerg. 

Gruppen af forbindelsesofficerer 2018

Bliv forbindelsesofficer og bliv vært for de store skibe

Er du fyldt 18 år, taler du engelsk, og har du lyst til at være en vigtig del af et kæmpestort arrangement, så meld dig som forbindelsesofficer under the Tall Ships Races i Esbjerg i sommeren 2022.

Du bliver bindeleddet mellem et sejlskib, dets besætning, arrangementet og byen Esbjerg. Når nogle af verdens største sejlskibe ligger til kaj i Esbjerg under the Tall Ships Races fra 7. til 10. juli 2022, har de brug for en kontaktperson, som kan hjælpe med stort og småt.

Kan du lide at møde nye mennesker, kommunikere og yde god service, er det dig, vi søger. Det bliver nogle intensive dage med til tider krævende opgaver, men erfaringen viser, at du også får en stor og uforglemmelig oplevelse. Det er vigtigt, at du kan gå langt, da havnen er et stort område. Der kommer mange skridt på kontoen hver dag.

 

Hvad skal du lave?

Opgaverne inkluderer bl.a. flere daglige besøg ombord, hjælp til besætningen med daglige fornødenheder, information om Esbjerg-området, koordinering af besætningens deltagelse i forskellige arrangementer, og så er der lige alle de uforudsigelige situationer, som kan opstå, og hvor kaptajnen og besætningen er afhængige af din hjælp.  

Der vil være mange ad-hoc-opgaver, som kræver, at du er fleksibel og klar til at træde ind på ukendte områder.

 

Hvornår skal du være klar?

Som forbindelsesofficer skal du stå til rådighed fra 4. juli til 10. juli 2022. Langt de fleste skibe (og dermed dine opgaver) vil dog først dukke op 6. eller 7. juli.

Under afvikling (7. - 10. juli) starter vi fra morgenstunden med et fællesmøde. De fleste opgaver er slut hen på eftermiddagen. På nogle skibe afholdes der receptioner om aftenen, og du bedes tilkendegive på tilmeldingsskemaet, om du er interesseret i at hjælpe med det også.

 

Hvad skal du kunne?

Vi vil blandt andet bruge Facebook som kommunikationsværktøj ud til forbindelsesofficererne. Du skal bruge din egen telefon undervejs. En del af kommunikationen vil under afvikling også foregå pr. sms.

Vi kan ikke tilbyde dig betaling for arbejdet – det sker på helt frivillig basis. Vi sørger selvfølgelig for forplejning og en ”uniform”, som du skal have på. Vi klæder dig godt på til opgaven på et par informationsmøder, hvor du også kan hilse på de andre forbindelsesofficerer.

Der er god mulighed for at blive en del af et fantastisk hold og skabe et godt, lokalt netværk. Vi slutter selvfølgelig af med en festlig afslutning, hvor vi fejrer et godt overstået arrangement og vores nye venskaber.

Vi åbner for ansøgningen til at blive forbindelsesofficer i oktober 2021. Der er ansøgningsfrist 1. februar 2022. Du får svar på din ansøgning i marts 2022.

Her kan du udfylde og melde dig som forbindelsesofficer til The Tall Ships Races 2022.